3 carti business pe care trebuie sa le citesti (2)

3 carti business pe care trebuie sa le citesti (2)

DISTRIBUIȚI

3 carti business pe care trebuie sa le citesti (2)

CARTI-BUSINESS-PART-2

Continuăm lista cărților de dezvoltare personala (business) pe care trebuie să le citești cu încă 3 cărti . Iată sugestiile noastre .

1. Cele 21 de legi supreme ale liderului – John C. Maxwell

Ce se intampla daca un expert de varf cu mai mult de 30 de ani de experienta in conducerea altora este dispus sa rafineze tot ceea ce a invatat despre stiinta conducerii intr-un set de principii pe care sa le poata folosi oricine? Si-ar schimba viata.John C. Maxwell face exact acest lucru in „Cele 21 de Legi Supreme ale Liderului” in care a combinat experienta si observatiile faptelor care au dus la succes sau esec in lumea afacerilor, politicii, sporturilor, religiei sau conflictelor militare.Iti plac sau nu, legile conducerii guverneaza eficienta organizatiilor si indivizilor.

Preț: 17.48  Lei

2. Arta vanzarii – Zig Ziglar

Zig Ziglar - Arta vanzarii -

O carte scrisa pentru cei „din linia intai” din orice afacere: cei care fac vanzarile.

Zig Ziglar spune ca a inteles ce inseamna vanzarile in momentul in care, copil fiind, a vazut un vanzator de Biblii care, atunci cand un potential client i-a spus ca n-are bani sa cumpere una, a intins Cartea Sfanta spre el si l-a rugat, cu o voce stinsa: „Pune mana aici si mai spune o data, te rog…”

In timp ce majoritatea afacerilor au atins un prag de saturatie, „arta vanzarii” nu are limite.

Preț: 23  Lei

3. Un IQ financiar mai bun – Robert T. Kiyosaki

„Această carte nu conţine sfaturi financiare. Dar te ajută să devii mai inteligent în plan financiar, aşa încât să poţi înţelege informaţiile pe care le primeşti şi să-ţi găseşti propria cale spre nirvana financiară. Pe scurt, să ajungi bogat devenind mai inteligent.“

Robert T. Kiyosaki

Preț: 29.44  Lei

Comments

comments