3 carti business pe care trebuie sa le citesti

3 carti business pe care trebuie sa le citesti

DISTRIBUIȚI

3 carti business pe care trebuie sa le citesti

carti business pe care trebuie sa le citesti

Este un început pentru o listă mult mai lungă de carți business .Carțile de dezvoltare personală și profesională sunt tot timpul bine venite în biblioteca personală.

1. Marketingul Motivational – Robert Imbriale

Despre carte:

Cartea Marketingul Motivational dezvaluie o modalitate noua si puternica de a-i convinge pe oameni sa cumpere. O face in termeni simpli pe care oricine ii poate intelege.

Autorul cartii, Robert Imbriale, este un expert in marketingul pe internet care a vandut produse si servicii in valoare de peste 150 de milioane de dolari. Este un autor publicat in 16 limbi, articolele lui fiind citite in fiecare luna de 2,5 milioane de oameni din intreaga lume.

Odata ce ati inteles elementele care stau la baza marketingului, veti putea incepe sa creati mesaje de marketing bazandu-va pe cei cinci motivatori emotionali la care aproape toata lumea reactioneaza.

Folosind exemple din viata reala, Robert Imbriale va va ajuta sa depasiti barierele existente intre voi si clientii vostrii. „Faceti in asa fel sa le fie mai usor si mai simplu sa cumpere, si astfel se vor reintoarce mereu la voi.” este sfatul pe care Robert Imbriale il da cititorilor lui.

2. 1001 de moduri de a-ti recompensa angajatii – Bob Nelson

Despre carte:

Prin intermediul unei multitudini de exemple din activitatea unor companii, Bob Nelson ofera in cartea de fata un tezaur de idei, elemente de inspiratie si resurse care sa permita managerilor sa faca din apreciere, recunoastere si recompensare o componenta permanenta a repertoriului lor managerial. Majoritatea formelor de recompensa si recunoastere se inscriu in doua categorii: formale si informale. Recompensele formale tind sa fie programe planificate, structurate, care de regula se repeta de-a lungul timpului si continua ani de-a randul,

Cum ar fi premiile pentru „angajatul lunii“ sau „vechime in munca“. Recompensele informale sunt formele mai spontane, mai imediate de multumire si apreciere sincera pentru o treaba bine facuta. Adeseori sunt pline de prospetime si amuzante si pot fi folosite pentru a recompensa un anumit comportament, cum ar fi serviciul clienti, ideile sau lucrul in echipa care duc la scaderea costurilor, sau realizarile specifice mergand de la completarea unui raport interimar pana la terminarea unui proiect sau ducerea la bun sfarsit a unei vanzari esentiale. In general, cele mai pretuite forme de recunoastere s-au deplasat de la cele formale la cele informale si spontane, si de la cele materiale la cele nemateriale si interpersonale.

3. Psihologia vanzarilor. Editia a II-a – Brian Tracy

Despre carte:

Psihologia vanzarilor – cum sa vinzi mai mult, mai usor si mai repede decat ti-ai imaginat vreodata ca ar putea fi posibil”, autor Brian Tracy.
Invata cum sa vinzi – si sa vinzi eficient! De la cel mai bun profesionist in domeniu.

Brian Tracy este unul dintre cei mai buni profesionisti si instructori in vanzari din lumea zilelor noastre, iar programul sau PSIHOLOGIA VANZARILOR este cel mai bine vandut program de instruire in vanzari din toate timpurile. Acum, programul sau classic pentru success a fost reimprospatat si pus la dispozitia cititorilor in aceasta editie extinsa – o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui vanzator serios.

Comments

comments