5 jocuri pe care sa le joci cu prietenii

5 jocuri pe care sa le joci cu prietenii

DISTRIBUIȚI

5 jocuri pe care sa le joci cu prietenii

5 jocuri pe care sa le joci cu prietenii

1. Twister
Primul meu gând când am văzut acest joc a fost ” DISTRACTIE „! Puteti sa luati cateva cercuri (sau scotch) si sa vobsiti pur si simplu gazonul.Cercurile pot fi personalizate in functie de varsta jucatorului,mai mari sau mai mici.

    Twister se joaca in 2 pana la 6 jucatori (cu cat mai multi, cu atat mai bine) iar jucatorii care nu reusesc sa isi pastreze echilibrul vor fi eliminati. Distractia incepe imediat dupa primele mutari, cand incep sa se inoade mainile si picioarele. Mutarile se fac in functie de ce indica ruleta (mana stanga sau dreapta, piciorul stang sau drept, si o culoare dintre cele 4 existente),ruleta care poate fi facuta usor acasa pe o placa si invartim o sticla pe ea (EXEMPLU), iar tu va trebui sa gasesti cat mai repede un loc liber unde sa faci mutarea. Dupa cateva partide, sigur vei fi un bun echilibrist.
activitati recomandarea zilei

2.Jenga

Acesta este un joc de rabdare si concentrare. Toate piesele pot fi facute acasa,usor, cu o bucata de lemn si un fierastrau.Ai nevoie de 54 de blocuri de lemn. 
Cum se joaca?
Scoate cate un bloc din turn, apoi pune-l in varf.
Ultimul jucator care pune un bloc in varf fara ca turnul sa cada castiga!

3.Aruncatul dupa puncte

Aceste este jocul meu preferat, usor de creat si de jucat! Tot ce ai nevoie este o bucata de prelata sau un cearceaf mai vechi in care sa decupezi diferite forme, punant la marginea fiecarei forme o bucata de banda adeziva si notandule cu puncte si o minge pe care o poti cuprinde cu mana sau un balon cu apa. Ai dreptul la 10 aruncari .

4.Aruncarea cu cercuri

Acest joc este foarte distractiv la orice varsta! Cu cat stai mai departe cu atat o sa fie mai greu sa nimeresti betele. Puteti trasa lini pe distanta pe care sa le notati cu puncte.

Ai nevoie de o bucata de lemn rotunda sau patrata in care sa prinzi cu niste cuie sau holsuruburi cateva bete si de cateva bucati de sarma carora le dai o forma de cerc si le imbraci in banda adeziva.

5. Dart cu baloane

E un fel de dart dar, mult mai distractiv. Ai nevoie de multe baloane si de o bucata de lemn de care sa lipesti baloanele cu o banda adeziva . Sagetile de dart le puteti inlocui cu un ac prins pe un creon sau pix.

Distractie placuta 😀 !

Comments

comments