Aspirator cu sac de la Rowenta Silence Force un aspirator bun pentru...

Aspirator cu sac de la Rowenta Silence Force un aspirator bun pentru tine?

DISTRIBUIȚI

Aspirator cu sac de la Rowenta Silence Force un aspirator bun pentru tine?

Aspirator cu sac Rowenta Silence Force RO6495EA, 550W, recipient sac 4.5L 3 nivele de filtrare, Negru
Cel mai silentios aspirator* cu alunecare perfecta pe orice suprafata

Silence Force iti pune la indemana performante excelente si silentiozitate extrema pentru a obtine experiente de aspirare fara precedent. Clasa energetica si peria de aspirare de inalta eficienta P3WER GLIDE, cu 3 pozitii exclusive, pentru a garanta rezultate perfecte de aspirare pe orice tip de suprafata. Tehnologia Extreme Silence ofera un nivel de confort de neegalat cu rezultate pe masura si performante inalte.

*comparativ cu alte modele de aspiratoare cu sac Rowenta
Vezi mai multe detalii despre aspirator aici.
Pachetul perfect pentru un aspirator silentios

Silence Force este un aspirator silentios ce ofera in acelasi timp rezultate perfecte de aspirare pe orice suprafata si confort sporit in utilizare. Acest aspirator cu sac ofera cea mai buna aspirare datorita capului de aspirare P3WER GLIDE cu 3 pozitii. Datorita consumului redus de energie electrica, acesta ofera rezultate perfecte pe orice suprafata. Tehnologia Extreme Silence ofera un nivel de zgomot redus, numai 66dB(A) la putere maxima. Datorita beneficiilor sale, incluzand motorul cu tehnologia EffiTech ce ofera un consum redus de energie electrica, manerul ergo pentru confort maxim in utilizare si multe altele, Silence Force este cel mai silentios aspirator*.

Aspirator cu sac ROWENTA Silence Force RO6495EA:

• Aspirator cu sac silentios ce ofera rezultate de exceptie si o alunecare perfecta;
• Noua perie de aspirare P3wer Glide cu 3 pozitii asigura rezultate perfecte si cea mai buna alunecare pe orice suprafata;
• Nivel de silentiozitate de neegalat, de numai 66 dB(A) la putere maxima, nivel cu putin mai mare decat o conversatie de zi cu zi;
• Motorul EffiTech cu tehnologie de top ofera o aspirare eficienta a prafului mentinand un consum mic de energie electrica;
• Sacii Hygiene+, cu o clapeta de inchidere automata, sunt usor de schimbat si elimina acumularile de praf pentru mai multa igiena;
• Tehnologiei de inalta filtrare face ca aspiratorul sa dispuna de filtre permanente, fara sa fie nevoie sa le inlocuiesti (atunci cand folosesti sacii Rowenta Hygiene+);
• Maner ergonomic ce ofera o manevrabilitate ridicata si confort in utilizare;
• Accesorii la indemana pentru sesiuni de aspirat mai confortabile si eficiente.

Vezi mai multe detalii despre aspirator aici.

Extrem de silentios si alunecare usoara

Experimenteaza performanta de top oferita de Silence Force cu  o tehnologie ultra silentioasa. Noua perie de aspirare P3WER GLIDE ofera confort maxim in utilizare pentru rezultate perfecte pe orice suprafata.

Perie de aspirare inovativa si exclusiva P3WER GLIDE

Aspiratorul este prevazut cu o noua perie de aspirare inovativa, cu 3 pozitii de inalta eficienta, ce ofera performante versatile, rezultate de aspirare perfecte si alunecare fara efort pe orice suprafata.

Eficienta energetica

Aspiratorul Rowenta ce dispune de un flux de aer optimizat si o noua perie de aspirare cu pozitie tripla a obtinut calificative exceptionale la testele pentru eficienta energetica.

Tehnologie avansata pentru o eficienta energetica exceptionala

Datorita tehnologiei de top a noului motor cu sistemul EffiTech, Silence Force deschide calea spre eficienta energetica maxima, pentru o mai buna aspirare a prafului cu un consum redus de energie.

Sac de praf usor de schimbat

Noul sac Hygiene+ este echipat cu o clapeta de inchidere automata ce impiedica formarea acumularilor de praf aparute in urma aspirarii, pentru mai mult confort si igiena.

Manevrabilitate usoara

Aspiratorul poate fi usor orientat in directia dorita, datorita celor 4 roti multidirectionale.

Filtre permanente de inalta eficienta

Nu este nevoie sa inlocuiesti filtrele datorita tehnologiei de inalta filtrare ce face ca aspiratorul Silence Force 4A+ sa dispuna de filtre permanente (atunci cand folosesti sacii Rowenta Hygiene+).

Maner Ergo pentru mai mult confort

Maner ergonomic ce ofera o manevrabilitate ridicata si confort in utilizare.

Vezi mai multe detalii despre aspirator aici.

Comments

comments