Obiceiuri care fac toti banii – Liviu Pasat

[Business] Obiceiuri care fac toti banii – Liviu Pasat

DISTRIBUIȚI

Obiceiuri care fac toti banii – Liviu Pasat

Banii sunt un subiect foarte dureros pentru multi oameni si in acelasi timp acoperit cu o multime de ignoranta.

Lipsa de educatie financiara, lipsa de informatii suficiente face sa aduca extrem de multe frustrari in viata oamenilor.

Andrei, eroul cartii, se trezeste intr-o buna zi ca nu mai suporta presiunea pe care facturile, ratele, cardurile de credit sau de cumparaturi i le aduc in viata (in ciuda eforturilor pe care le face de a castiga bani) si porneste sa caute solutii.

O calatorie pornita din frustrare si care nu ii pare deloc usoara, mai ales ca nu mai are pe cine sa se bazeze dintre prietenii sau cunoscutii care il ajutau in mod obisnuit.

Daca Andrei va reusi sau nu sa inteleaga si sa accepte ce poate sa schime in lumea banilor pentru a castiga jocul lor – depinde doar de cat de mult reuseste (ca in orice calatorie), sa faca transformare interioara  si sa isi asume noile obiceiuri pe care trebuie sa le adopte.
Cartea se doreste a fi un GPS, un ghid care il face pe protagonist sa fie constient de locul in care se afla, de locul in care vrea sa ajunga si de uneltele (obiceiurile) de care are nevoie ca sa ajunga la rezultate.

Interviuri video cu oameni de succes din Romania, care stiu sa castige jocul banilor. In plus contine coduri de acces la interviuri video!

1. Felix Pătrăşcanu – Managing Partner FAN Curier, omul care a schimbat istoria curieratului din România , cifra de afaceri peste 72 milioane EURO in 2014

  1. Mihai Pătraşcu – CEO evoMAG, cum a ajuns cu pasiunea pentru calculatoare, de la zero, la cifra de afaceri de 17 milioane de euro 
  2. Laszlo Pacso – Initiator Business Days, de la simplu networking la evenimente cu peste 1000 de participanti 
  3. Răzvan Mihai – Analist financiar, despre trading si capcanele tranzacţionării pe FOREX 
  4. Marian Alecsiu – CEO F64, de la pasiunea pentru fotografie la cel mai mare Studio Foto-Video din Sud Estul Europei cu peste 20 milioane de euro cifra de afaceri.

Preț carte: 67 lei

Comments

comments