Cele mai citite 3 romane noi de dragoste

Cele mai citite 3 romane noi de dragoste

DISTRIBUIȚI

Cele mai citite 3 romane noi de dragoste

cele-mai-citite-3-romane

1. Noptile Amantilor – Corina Ozon

„Dacă eterna revenire este povara cea mai grea, atunci, vieţile noastre, proiectate pe acest fundal pot apărea în toata splendoarea uşurătăţii lor. Dar este, intr-adevăr, greutatea cumplită şi uşurătatea frumoasă? Povara cea mai grea ne striveşte, ne face să ne incovoiem sub ea, ne lipeşte de pământ. Dar, in poezia de dragoste a tuturor veacurilor, femeia doreşte să fie impovărată de greutatea trupului bărbătesc. Aşadar, cea mai grea povară este, in acelaşi timp, imaginea celei mai intense impliniri vitale« (Milan Kundera, „Insuportabila uşurătate a fiinţei „)

2. Ramai Cu Mine – Jennifer L. Armentrout

Până la vârsta de 21 de ani, Calla n-a avut parte de multe lucruri. N-a fost sărutată niciodată, n-a văzut niciodată oceanul, n-a ajuns niciodată într-un parc de distracții. În schimb, în timp ce creștea, a fost martora anumitor lucruri pe care un copil n-ar trebui să le vadă. Încă poartă urmele fizice și sufletești ale traiului împreună cu o mamă dependentă de alcool și de droguri, pe nume Mona. Sunt multe lucruri pe care Calla le ține secret față de toată lumea, inclusiv de cercul ei de prieteni apropiați de la facultate.

3. Elixirul Dragostei – EriC-Emmanuel Schmitt

Dragostea este oare un sentiment declanşat de un proces chimic, sau este pur şi simplu un miracol al spiritului, imposibil de explicat? Există o metodă infailibilă pentru a stârni pasiunea, un elixir precum cel care i-a unit odinioară pe Tristan şi Isolda? Sau cei care se îndrăgostesc ascultă doar de propria libertate?

Foşti iubiţi, Adam şi Louise trăiesc la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, el la Paris, ea în Montréal. Corespondând pe e-mail, cei doi îşi evocă trecutul comun, rănile încă neînchise, momentele de bucurie, dar şi noile relaţii. Ceea ce-i apropie însă a doua oară este prietenia, construită de comun acord şi însoţită de o provocare: ar putea să-şi reînvie dragostea tocmai vorbind despre dragoste?


Comments

comments