Filme recomandate pentru weekend Aprilie 2016

Filme recomandate pentru weekend Aprilie 2016

DISTRIBUIȚI

Filme recomandate pentru weekend Aprilie 2016

[Actiune] Inception (2010)

Filme

Dom Cobb este un hot experimentat, cel mai bun în arta periculoasă de extractie, furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconstient în timpul stării de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabilă. Capacitatea lui Cobb a făcut din el un jucător râvnit în această nouă lume inselătoare de spionaj corporativ, dar de asemenea a făcut din el un fugar international si l-a costat tot ce a iubit. Acum lui Cobb îi este oferită o sansă de răscumparare. Un ultim loc de muncă ar putea să-i dea viata înapoi, dar numai dacă el poate realiza imposibilul numit Inception (început). În locul unui jaf perfect, Cobb si echipa sa de specialisti trebuie să obtină opusul: sarcina lor nu este sa extragă o idee, ci să o planteze. Dacă reusesc, ar putea fi o crimă perfectă. Dar nici un fel de planificare atenta sau expertiză nu poate pregati echipa pentru un inamic periculos, care pare să prezică fiecare miscare a lor. La un asemenea dusman numai Cobb putea să se astepte pentru că el e singurul a cărui minte functionează la fel de complex.

[Dragoste] Love, Rosie (2014)

Filme

Rosie şi Alex sunt prieteni cei mai buni de la vârsta de 5 ani, deci e imposibil să se potrivească. Când vine vorba de dragoste, viaţă şi luarea unor decizii bune, aceştia sunt proprii inamici. O întorsătură ciudată la 18 ani și o portunitate pierdută, îi trimite în direcţii total diferite. Cei doi vor păstra legătura de-a lungul timpului, indiferent de distanța dintre ei. O să reuşească să fie împreună, sau va fi prea târziu?

[Groaza] The Appearing (2014)

Filme

O femeie posedată odată de o entitate misterioasă descoperă un secret șocant despre trecutul ei și trebuie să facă față demonului care este ascuns în interiorul ei.

[Comedie/Animatie] Up – Deasupra tuturor (2009)

Filme

Carl Fredricksen si-a petrecut toata viata lui explorand toata planeta si traind viata la maxim. Dar acum a ajuns la batranete, iar la cei 78 de ani ai sai, el are impresia ca viata a trecut pe langa el. Dar soarta lui nu a fost scrisa in totalitate, iar destinul i-a mai pastrat cateva surprize, chiar si acum la batranete. Impreuna cu un persistent pusti de 8 ani pe nume Russell, care vrea si el sa devina explorator la fel ca el, Carl Fredricksen va avea ocazia sa se imbarce intr-o noua aventura. La „bordul” casei sale zburatoare, Carl si Russell vor calatori pe taramuri uitate de om, se vor lupta cu creaturi si raufacatori prin jungla ecuatoriala, si vor lua si cina la 3:30 dupa-amiaza.

Sursa

Comments

comments