Laptop HP ProBook 450 G2 (Procesor Intel® Core™ i7-5500U, 8GB, 1TB, AMD

Laptop HP ProBook 450 G2 (Procesor Intel® Core™ i7-5500U, 8GB, 1TB, AMD

DISTRIBUIȚI

Laptop HP ProBook 450 G2 (Procesor Intel® Core™ i7-5500U, 8GB, 1TB, AMD

Laptop HP ProBook 450 G2

HP ProBook 450 G2

 

  Modelul subţire HP ProBook 450 G2 cu tehnologii de ultimă generaţie asigură performanţe puternice la birou sau în deplasare. Fiabilitatea recunoscută şi caracteristicile de securitate HP cuprinzătoare vă ajută să vă protejaţi datele şi investiţia.

• Conceput pentru mobilitate.

Călătoriţi elegant cu designul actualizat al ecranului HD de 39,6 cm (15,6″) pentru modelul HP ProBook 450 G2, care dispune de un finisaj catifelat la atingere pe capacul ecranului LCD şi de un suport de tastatură din aluminiu lustruit.

• Procesare puternică.

Parcurgeţi mai rapid proiectele, graţie celui mai recent procesor, Intel® Core™ i7 din a 4-a generaţie şi placa grafica Intel® HD Graphics 4400, cu suport pentru grafică comutabilă, pe uimitorul ecran HD, cu diagonală de 39,6 cm (15,6″) al modelului HP ProBook 450 G2.

• Protejaţi datele şi dispozitivele.

Menţineţi în siguranţă datele sensibile, cu caracteristici de securitate cuprinzătoare, precum HP Client Security, HP BIOS Protection,6 precum şi cu securitatea TPM încorporată.

• Beneficii

    Protejaţi-vă dispozitivul, datele şi identitatea cu HP Client Security.

Funcţia de recuperare automată din HP BIOS Protection restaurează o copie a BIOS-ului dintr-o partiţie de pe unitatea de disc dacă apar momente critice.

Cu TPM, datele importante sunt protejate cu chei de criptare bazată pe hardware.

Lucraţi fără griji cu un ProBook care a fost supus la 115.000 de ore de testare, pentru a asigura fiabilitatea în cele mai solicitante medii de lucru.

Protejaţi-vă computerul ProBook împotriva stropilor mici utilizând o tastatură antistropi.

Obţineţi zilnic un randament ridicat, prin viteză şi performanţă. Beneficiaţi de cele mai noi tehnologii de procesare, utilizând procesorul Intel® Core™ i7 din a 4-a generaţie.

Experimentaţi performanţa vizuală excelentă cu placa grafică Intel® HD Graphics 4400, pe afişaj HD.

Obţineţi conectivitatea wireless mai rapid şi mai sigur ca oricând – cu suport pentru Wi-Fi.

• PREȚ PRODUS: 2.849 LEI

Comments

comments