Popcorn time – recomandari filme de seara (15)

Popcorn time – recomandari filme de seara (15)

DISTRIBUIȚI

Popcorn time – recomandari filme de seara (15)

recomandari filme

1. A Soldier’s Love Story – Dragoste de soldat 2010 (Romantic)


Scrisoarea trimisă de un băieţel unui soldat în misiune în străinătate ajunge să schimbe vieţile mai multor oameni. Jared Marshall şi serg. Vince Carerra au în comun pasiunea pentru baseball. Din scrisorile lui Jared transpar singurătatea şi înstrăinarea de tatăl lui, după divorţul părinţilor săi. Când Vince se întoarce acasă, el îi cunoaşte pe Jared şi pe mama acestuia, Dana. Treptat, Vince şi Dana se îndrăgostesc unul de altul. Totul se complică din momentul în care Vince primeşte ordinul de a se prezenta la noul post, însă în cele din urmă dragostea învinge toate obstacolele.

2. The Sasquatch Gang – Gaşca Big Foot 2006 (Comedie)

Tânărul şi visătorul Gavin Gore şi prietenii săi se împiedica de nişte urme uriaşe în pădure. Un poliţist local, reporter şi o autoritate recunoscută, investighează, totul în timp ce doi dintre vecinii aiuriţi ai lui Gavin încearcă o schemă pentru a profita de situaţie.

3. Summer Catch – Pasiuni trecătoare 2001 (Comedie)


Această vară poate fi cea mai importantă pentru Ryann Dunne, un tânăr care aspiră să devină jucător în Liga Profesionistă de Baseball. În fiecare vară cei mai buni jucători de baseball din echipele şcolare se adună la Cape Cod, pentru a se antrena ziua şi a se distra noaptea. Ryann este foarte apreciat ca jucător, dar în Cape Cod apar tentaţii care îl vor distrage de la antrenamente. Tentaţia se numeşte Tenley şi este o tânără frumoasă şi bogată, care îşi petrece vacanţa de vară cu părinţii în Cape Cod. Odată cu tentaţiile apar şi divergenţele. Cu prietenii, dar şi cu colegii de echipă. În plus, rivalitatea lui Ryann cu cel mai bun coleg de echipă atinge apogeul. Ryann trebuie să facă faţă jocului dragostei, sportului, rivalităţilor şi celorlalte complicaţii.

Comments

comments