Popcorn time – recomandari filme pentru weekend (2)

Popcorn time – recomandari filme pentru weekend (2)

DISTRIBUIȚI

Popcorn time – recomandari filme pentru weekend (2)

recomandari filme pentru weekend

Venim cu câteva recomandări de filme pentru un weekend cât mai minunat și relaxant în compania celor dragi !

1. The Wolf of Wall Street – Lupul de pe Wall Street 2013 (Comedie)


Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

2. Les Misérables – Mizerabilii (Dramă, Muzicăl)

Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producţie Working Title/Cameron Mackintosh şi are o distribuţie de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter şi Sacha Baron Cohen.

3. Amour – Iubire 2012 (Romantic)


Georges şi Anne sunt octogenari, oameni cultivaţi, profesori de muzică pensionari. Fiica lor, de asemenea muziciană, trăieşte în străinătate cu familia. Într-o zi, Anne este victima unui accident. Dragostea ce uneşte acest cuplu în vârstă va fi pusă la grea încercare. În film joacă şi Isabelle Huppert


Vizionare plăcută !

Comments

comments