Lord of The Dance 11 octombrie 2015

[Timisoara] Lord of The Dance 11 octombrie 2015

DISTRIBUIȚI

[Timisoara] Lord of The Dance 11 octombrie 2015

Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge în Timișoara cu o nouă și impresionantă reprezentație, DANGEROUS GAMES. După peste 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în fața publicului internațional cu o nouă producție, rezultat al muncii de peste 2 decenii a inegalabilului dansator.

De data aceasta Flatley prezintă o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă.

DANGEROUS GAMES, produs de Michael Flatley, prezintă o nouă abordare din toate punctele de vedere a spectacolului. Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Ne vom bucura de o coregrafie spectaculoasă, aparte, dar și de momente artistice de excepție, deoarece pe lângă zecile de campioni la dans care vor fi prezenți pe scena de la Timișoara, cântăreața Nadine Coyle va juca rolul zeiței Erin și îi va încânta pe cei prezenți la eveniment.

DANGEROUS GAMES se anunță a fi spectacolul toamnei în România. Un show unic prin intermediul căruia cei prezenți vor avea posibilitatea, pentru câteva ore, să fie introduși în mitica atmosferă irlandeză.

Evenimentul va avea loc în data de 11 Octombrie 2015, la Sala Olimpia, începând cu ora 20:00.
Intrarea se va putea face începând cu ora 19.00.

————————–——-

Prețul biletelor:
Categoria VIP: 350 RON
Categoria 1: 300 RON
Categoria 2: 250 RON
Categoria 3: 200 RON
Categoria 4: 150 RON
Categoria 5: 100 RON

Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de la standul „Lord of the Dance” din Iulius Mall (in fata la Auchan) sau ONLINE pe: www.bilete.ro /www.eventim.ro

 

 

Comments

comments