Top 5 carti de dragoste din 2016

Top 5 carti de dragoste din 2016

DISTRIBUIȚI

Top 5 carti de dragoste din 2016

top-5-carti-de-dragiste-dinUneori trebuie să îți găsești timp și pentru hrana sufletului și a inimii. Ce poate să le hrănescă mai bine decăt o carte de dragoste?

Iată cele mai bune 5 cărți despre iubire din 2016:

1.Inainte sa te cunosc de Jojo Moyes

Prezentare pe scurt:

Lou Clark stie o multime de lucruri. Stie cati pasi sunt de la statia de autobuz pana acasa. Stie ca ii place sa lucreze la ceainaria The Buttered Bun si ca s-ar putea sa nu fie indragostita de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu stie este ca e pe cale sa-si piarda locul de munca si ca viata ei ramane normala doar pentru ca e, in esenta, previzibila.

Poti achizitiona carte de aici.

2.Ea si el de Marc Levy

Prezentare pe scurt:

Si asa vor sa ramana.
Ea e actrita. El e scriitor.
Ea e Mia. El e Paul.
Ea e britanica. El e american.
Ea se ascunde in Montmartre. El locuieste in Marais.
Ea are mult succes. El nu prea.
De fapt, ea e faimoasa – desi el nu-si da seama.
Ea se simte singura. Si el.
El e amuzant. Ea face gafa dupa gafa.
Ea nu trebuie sa se indragosteasca. Nici el.

Poti achizitiona carte de aici.

3.Fericirea incepe azi de Jamie McGuire

Prezentare pe scurt:

Iubirea adevarata scoate la iveala tot ce este mai bun in tine…

Abby Abernathy s-a hotarat sa devina altcineva. Acum e o fata buna, nu bea si nu vorbeste urat, are haine cuminti in sifonier. Crede ca s-a distantat suficient de lucrurile intunecate din trecutul ei, dar cand ajunge la colegiu impreuna cu prietena sa cea mai buna, dorinta de un nou inceput este supusa provocarilor.

Poti achizitiona carte de aici.

4.De vorba cu Emma de Vitali Cipileaga

Prezentare pe scurt:

Cine am fi noi fara dragoste? Cum ar fi dragostea fara noi? intr-o lume a iubirii si a povestilor de viata, Emma, femeia rebela si inocenta in acelasi timp, cauta raspunsuri la propriile intrebari. O ajuta sa le gaseasca Greg, barbatul creator si omul ei de incredere, alaturi de care traieste bucurii si dezamagiri, redate in dialoguri si reflectii.
Poti achizitiona carte de aici.

5.Iubind-o pe Ea de Alexandru Chermeleu

Prezentare pe scurt:

Alexandru Chermeleu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania, absolvent al Liceului de Informatica Grigore Moisil din Timisoara, licentiat in Psihologie al Universitatii de Vest din Timisoara si master in Sociologie Organizationala.

Femeia inteligenta nu asteapta….
Nu asteapta acelasi autobuz ce intarzie mereu. In aceeasi statie batatorita de pasii ce imprima acelasi ritm nebun al vietii. Nu asteapta un tren ce nu mai poposeste in garile promise si pustii. Nu asteapta sa fie sunata pe un umar deja uitat de celalalt. Pentru a auzi o voce ce a incetat sa o mai strige in toiul batailor de inima. O femeie inteligenta nu mai asteapta vorbe dulci atunci cand cele sarate sunt acum condimente.
Poti achizitiona carte de aici.

Comments

comments