Top 5 cele mai bune seriale cu Supereroi

Top 5 cele mai bune seriale cu Supereroi

DISTRIBUIȚI

Top 5 cele mai bune seriale cu Supereroi

top5

Nu este nici un dubiu în faptul că lumile cinematografice bazate pe benzile desenate DC Comics şi Marvel sunt la putere în acest moment, iar datorită acestui fapt, vă vom recomanda top 5 seriale cu supereroi aparţinând de aceste două lumi.

5. Gotham (DC Comics)

gotham

Gotham descrie povestea comisarului Jim Gordon înca din originile celor mai mari raufăcători ai DC Comics încă dinaintea sosirii celui mai mare erou (Batman). Produs şi scris de Bruno Heller cunoscut şi pentru The Mentalist şi Rome, acesta ne prezinta viziunea unui poliţist şi încercările lui prin care trebuie să treacă pentru a aduce oraşul la strălucirea pe care a avut-o odinioară.

4. Marvels Agents of S.H.I.E.L.D (Marvel)

agents

Dupa incursiunile din The Avengers, agentul Phil Coulson revine pentru a repune bazele S.H.I.E.L.D, o organizaţie internatională a legii şi ordinii, prin ordinele fostului director, Nick Fury. Formând un mic grup de agenţi el reuşeşte să ansambleze cea mai productivă echipă a S.H.I.E.L.D cu care urmează să rezolve cazuri care încă nu au fost clasificate, care au un material extraterestrial şi care pot pune lumea în pericol.

Produs de Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon (seria The Avengers), serialul promite acţiune la un alt nivel, la un nivel superuman.

3. Daredevil (Marvel)

daredevil

Daredevil prezintă urmările unei tragedii prin care a trecut un băieţel mic încă de la o vârstă fragedă. Matt Murdock este un avocat de succes în prezent, însă orbit de o substanţă radioactivă în trecut. În schimbul acestei tragedii, el dobândeşte puteri superumane el fiind pe timp de zi avocatul tanăr şi puternic, iar pe timp de noapte devenind Daredevil, cel care va schimba destinul cartierului Hell’s Kitchen din New York.

Produs de către Drew Goddard cunoscut şi pentru serialul Lost şi pentru noul blockbuster The Martian, Drew promite acţiune întunecată, plină de dramă şi suferinţă.

2. Arrow (DC Comics)

arrow

În urmă cu 5 ani de zile, nava numită Queens Gamit se scufundă urmând ca doar o singură persoană să scape, acesta fiind Oliver Queen. Povestea serialului Arrow se învârte în jurul acestui playboy miliardar care după 5 ani de zile, naufragiat pe o insulă, revine acasă doar cu un singur scop, de a deveni arcasul perfect pentru ca să poată să facă ordine în oraşul Starling City. Însă pentru aceasta el trebuie să devină cu totalitate o altă persoană, să devină the Green Arrow.

1. The Flash (DC Comics)

flash

Barry Allen este doar un simplu detectiv însă într-o noapte când un accelerator de particule din Central City exploadează, Barry urmează să fie afectat de acesta intrând într-o comă de 9 luni urmând ca viaţa lui să se schimbe radical prin prisma puterilor pe care el le va dobândi din cauza acestei explozii. Prin viteză, agilitate şi prin mintea lui genială, Barry Allen, cel mai rapid om din lume, va trebui să îi învingă pe răufacătorii care ameninţă bunastarea oraşului deoarece nu este singurul care a fost afectat de explozie.

Această listă a fost creată din pură pasiune pentru filme şi seriale.

Vizionare plăcută!

rz filme -300x500

Comments

comments