Top 5 filme de familie

Top 5 filme de familie

DISTRIBUIȚI

Top 5 filme de familie

1.Once I Was a Beehive (2015)

De când se știe, Lane merge în fiecare an la camping împreună cu părinții săi. Ajunsă la vârsta adolescenței, Lane a devenit interesată de băieți și rețele sociale, nu de excursii cu cortul. Însă tatăl său Robert o obligă pur și simplu să meargă cu el și mama sa. Aceste excursii iau sfârșit în momentul în care Robert este diagnosticat cu cancer. La scurt timp moare. Un an mai târziu, Audrey, mama lui Lane se pregătește să se căsătorească cu Tristan, un mormon în timp ce Lane încă plânge pierderea tatălui său.

2.Hotel Transylvania 2 (2015)

In Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puțin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monștri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul își deschide porțile și oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniștit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi și vampir.

3.Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)

Devon Bostick, în rolul fratelui mai mare Rodrick, decide că e totuși timpul să îl ajute pe fratele său mai mic, în loc să îi pună bețe în roate. Probabil plictisit de atâtea șotii și dornic de a avea un partener, mai degrabă decât o țintă, Rodrick începe să-i spună din secretele sale lui Greg, jucat de Zachary Gordon. Cel mic e uimit de cât de mulți oameni pot leșina în biserică atunci când văd ciocolată, cât de ușor poate să scape de cearta părinților pentru note slabe sau de ceea ce se întâmplă după trecerea orei sale de culcare. Fratele mai mare are multe lecții de predat!

4.My Dog Skip – Cainele meu Skip (2000)

Willie Morris este un baietel dintr-un mic oras din Mississipi, un baietel foarte timid care nu-si poate face prieteni. Ignorat de colegii de scoala si stanjenit de prezenta fetelor, Willie se izoleaza total. Mama lui este singura care incearca sa-l scoata din aceasta stare. Cand fiul ei implineste noua ani, ea ii daruieste un pui de terrier pe care, incantat la culme, baietelul il boteaza Skip.

5.Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

Adaptarea celebrei cărți pentru copii omonime. Scenariul, scris de premiata cu Oscar Lisa Cholodenko (The Kids are All Right), îl va urmări pe tânărul Alexander, un puști de 11 ani, prin nenorocirile ce vor umple ziua familiei sale, după ce dorința sa, de a face ca toți membrii familiei să experimenteze nenorocul de care a avut parte el, se îndeplinește.

Sursa

Comments

comments