Top 5 seriale noi pe care trebuie sa le vezi

Top 5 seriale noi pe care trebuie sa le vezi

DISTRIBUIȚI

Top 5 seriale noi pe care trebuie sa le vezi

TOP-5-SERIALE-20171. The Exorcist (2016)

Despre film:

Angela are coșmaruri îngrozitoare și din ce în ce mai puternice, soțul ei își pierde mințile încetul cu încetul, fiica cea mare își petrece aproape tot timpul închisă în camera ei, iar cea mică aude sunete ciudate care par să vină din pereții casei. Doi preoți își fac apariția, iar viețile tuturor se împletesc într-o bătălie cu forțe malefice din alte timpuri.

Trailer:

2. Iron Fist (2017)

Despre film:

O abilitate incredibila de arte martiale si o forta mistica cunoscuta sub numele de pumnul de fier a fost incredintata unui tanar. Miliardarul Danny Rand (Finn Jones) se întoarce la New York, după ce a dispărut de ani de zile, încercând să se reconecteze cu trecutul său și cu moștenirea familiei sale. El luptă împotriva elementului criminal, a coruperii in New York City, cu măiestrie de kung-fu și capacitatea de a convoca puterea incredibilă a de foc Iron Fist.

Trailer:

3. Legion (2017)

Despre film:

Diagnosticat ca schizofrenic, David Haller a fost în spitale de psihiatrie ani de zile dar, după o întâlnire ciudată cu o alta pacienta, el se confruntă cu posibilitatea ca vocile pe care le aude și viziunile pe care le vede sa fie reale. Evenimentele sunt relatate din perspectiva lui Haller, ale cărui probleme mintale nu îl transformă în cel mai de încredere narator: orice se întâmplă pe ecran trebuie analizat cu grijă pentru a diferenția realitatea de viziunea ultradistorsionată a lui Haller asupra lumii.

Trailer:

4. Chicago Justice (2017)

Despre film:

Echipa dedicata a procurorilor si anchetatorilor a statului apara politica si controversele acesteia, patruleaza orasul si rezolva cazuri de justitie fara teama.

Trailer:

4. Samurai Jack (2001)

Despre film:

Dupa o pauza lunga Samurai Jack revine in 2017 cu un nou sezon!
Într-un trecut îndepărtat, un samurai vestit primește misiunea de a-l răpune pe vrăjitorul Aku. Însă înainte să-și ducă misiunea la bun sfârșit, samuraiul este propulsat cu sute de ani în viitor. Războinicul se trezește într-o lume în care Aku face legea, iar puterile sale sunt depline. Luându-și numele de Jack, samuraiul încearcă să îndrepte o greșeală veche de sute de ani, să gaseasca o cale spre casă, dar și să distrugă răul adus în lume de demonul Aku.

Trailer:

Vizionare placuta!

Comments

comments